Agressie en weerbaarheid

Home > Organisaties > Trainingen > Agressie en weerbaarheid

Werknemers verdienen het om zich weerbaar te voelen op het werk. Mentale, verbale maar ook fysieke weerbaarheid is mijn expertise. Altijd met de nadruk op preventie en het voorkomen van agressie. In de maatwerk agressie-trainingen worden de deelnemers bewust gemaakt van de verschillende stadia van agressie en hoe zij daarop kunnen reageren. Met kennis, inzicht en vaardigheden wordt de mentale, verbale en/of de fysieke weerbaarheid versterkt. En altijd gericht op het werken in de praktijk!

In een agressie-protocol kunnen de afspraken over acceptabel gedrag richting werknemers worden opgenomen. Hierdoor weten de werknemers wat van hen verlangd wordt en wanneer de organisatie achter hen staat. Ik kan tevens dit protocol voor uw organisatie op maat schrijven.

Naast de herkenning en het omgaan en voorkomen van agressie leren de deelnemers tijdens de weerbaarheidstrainingen om op een gepaste wijze voor zichzelf op te komen. Dat kan zowel verbaal, mentaal als fysiek zijn.

De deelnemers voelen zich na afloop van de training veiliger en het zelfvertrouwen wordt vergroot. Tevens worden er aanbevelingen gedaan om weerbaar te blijven en dit nog verder uit te bouwen.

De ervaring leert dat weerbaarheidstrainingen in groepsverband zorgen voor een gemeenschappelijk doel waardoor de cohesie van de groep wordt vergroot. LT7 beschikt over een veilige trainingsruimte voor de deelnemers maar kan deze training ook op locatie verzorgen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kennismaken?

Neem nu contact op voor een gratis intakegesprek!

You have Successfully Subscribed!