Events

LT7 organiseert events op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van deze events. De data van de events worden aangekondigd via de website en via facebook. 

 Mijn leven in beeld

Alle gebieden in jouw leven worden uitgebreid besproken en visueel in kaart gebracht. Na deze dag weet je precies waar je staat in het leven en kan je tevens een goed beeld vormen op welke vlakken jij je wilt gaan ontwikkelen.

Trainingsduur 1 dag (een goede voorbereiding op Regisseer je eigen toekomst)
Investering Eur 195,00

Regisseer je eigen toekomst

Je gaat jezelf ontdekken, waar je staat en waar je naar toe wilt. Met praktische inzichten en oefeningen ben je in staat om in twee dagen op een geheel andere manier naar jezelf en het leven te kijken en een toekomst te ontwikkelen die bij jou past!

Trainingsduur 2 dagen
Investering Eur 395,00

Het veranderweekend

Ben jij er klaar voor om in één weekend in een kleine groepje te transformeren naar jouw authentieke “ik”? Er wordt hard gewerkt aan jouw ontwikkeling en de trainer zal al zijn kennis met jou delen. Na dit weekend heb jij jezelf herontdekt, weet jij precies waar jij naar toe gaat werken en nog belangrijker, hoe je dat gaat doen!

Trainingsduur 2,5 dagen
Investering Eur 695,00

Van hobby naar ondernemen

Iedereen heeft plannen en dromen maar nu wordt het tijd voor actie. Jij wilt je hart volgen en je hobby, passie of expertise (deels) gaan professionaliseren. Hoe en met welke strategieën kan jij jouw product of expertise zo in de markt zetten dat het gezien wordt en jij daadwerkelijk geld gaat verdienen. Praktisch en met een duidelijk stappenplan.

Cursusduur 1 dag
Investering Eur 195,00 

Kennismaken?

Neem nu contact op voor een gratis intakegesprek!

You have Successfully Subscribed!